APOLLO FIDELITY CARD REGULAMENT

Programare

Cardul de fidelitate Apollo Fidelity Card este destinat să ofere membrilor săi avantaje deosebite.

Prin achiziționarea de servicii/produse în valoare de minim 150lei la prima vizită, clientul primește cardul Apollo Fidelity Card GRATUIT. Apollo Beauty Salon are un sistem centralizat de date, astfel încât, punctele acumulate pot fi folosite în oricare dintre locațiile sale la nivel național.

Regulament

Apollo Fidelity Card este un card de fidelitate creat și operat de către ENERGY CITY CLUB SRL RO 42151068 , SEDIUL SOCIAL MORENI , ALEEA PH 2 A. Persoanele care doresc să se înscrie în programul de fidelizare pot acumula puncte de fidelitate în funcție de valoarea și natura cumpărăturilor efectuate în cadrul saloanelor Apollo.

Prezentul Regulament de Funcționare se completează cu Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului www.saloaneleapollo.ro, care fac parte integrantă din acesta.

  1. DEFINIȚII ȘI TERMENI

1.1. APOLLO BEAUTY SALON

Saloane de înfrumusețare, în care pot fi atribuite puncte de fidelitate pentru servicii.

1.2. MEMBRU APOLLO

Orice persoană fizică, de cetățenie română sau străină, care achiziționează servicii sau produse de înfrumusețare în saloanele Apollo de minimum 150lei pe un singur bon, prin furnizarea datelor personale, crearea și utilizarea unui cont de membru.

Fiecare membru al programului de fidelizare beneficiază cu ocazia aniversării sale (3 zile înainte și 3 zile după) de 30% discount la toate serviciile (nu și la produse). Posesorul cardului trebuie să realizeze programarea de luni până joi, de la ora deschiderii până la ora 17:00, făcând excepție sărbătorile legale și alte perioade menționate: perioada 1-9 Martie, săptămâna anterioară sărbătorilor de Paște și perioada 15-31 Decembrie.

1.3. APOLLO ONLINE

Site-ul www.saloaneleapollo.ro, inclusiv orice secțiune sau subcategorie a acestuia.

1.4. UTILIZATOR ONLINE

Orice persoană fizică, de cetățenie română sau străină, care accesează site-ul www.saloaneleapollo.ro sau vizitează Apollo Beauty Salon, fiind interesată de datele, informațiile, produsele și/sau serviciile furnizate de acestea prin intermediul site-ului.

1.5. Punct de fidelitate/valoric

Unitate de măsura valorică de recompensare a fidelității clienților în urma tranzacțiilor efectuate. Punctele de fidelitate NU sunt transmisibile și/sau tranzacționabile și sunt valabile timp de 12 luni calendaristice de la ultima tranzacție. Punctele de fidelitate Apollo sunt valabile doar în cadrul Apollo Beauty Salon și nu pot fi cumulate cu alte oferte sau promoții, cu excepția cazului în care ofertele speciale asigură o posibilitate în acest sens. Valoarea unui punct Apollo este de 1leu.

 

  1. APOLLO FIDELITY CARD

2.1. APOLLO FIDELITY CARD

Face parte dintr-un program de fidelizare dezvoltat de companie, menit să ofere avantaje clienților fideli Apollo Beauty Salon. Membrii pot avea acces la numeroase reduceri și facilitați în oricare din locațiile din România.

2.2. ACUMULAREA DE PUNCTE

Principiul de funcționare constă în acumularea de puncte valorice de fidelitate în urma tranzacțiilor efectuate, în proporții diferite, așa cum sunt descrise mai jos. Punctele reprezintă discount și se poate alege de către client momentul folosirii lor la orice moment, integral sau parțial, în limita valorii acumulate.

Punctele se acumulează prin:

– cumpărarea de servicii și/sau produse profesionale

– achiziționarea de Gift Card/Voucher Cadou Apollo Beauty Salon

Punctele se acumulează diferit în funcție de categoria din care clientul face parte.

2.3. CATEGORII CLIENȚI

Silver – achiziție de servicii și produse de la 200lei până la 3.000lei – cumulează 5% din valoarea acestora.

Gold – achiziție de servicii și produse de peste 3.000lei – cumulează 10% din valoarea acestora.

2.4. UTILIZAREA PUNCTELOR

Punctele valorice reprezintă sume de discount acumulate în cont cu care se pot plăti servicii sau GIFT CARD/VOUCHER CADOU în toate locațiile Apollo Beauty Salon. Plata serviciilor cu ajutorul punctelor se poate efectua de luni până joi, de la ora deschiderii până la ora 17:00, făcând excepție sărbătorile legale și alte perioade menționate: perioada 1-9 Martie, săptămâna anterioară sărbătorilor de Paște și perioada 15-31 Decembrie.

Pentru securizarea contului de client, precum și pentru a înlătura orice posibilitate de eroare, confuzie între nume similare sau fraudă, plata cu punctele este permisă doar prin validarea tranzacției de către clientul posesor al acelor puncte. Până la validarea tranzacției de către beneficiar, tranzacția va fi blocată.

IMPORTANT: Punctele de fidelitate sunt UN BENEFICIU nu o obligație! Nici un client nu este obligat să folosească programul de fidelizare sau să adune puncte valorice.

– Punctele se pot utiliza prin preschimbarea lor în servicii, în toate locațiile Apollo Beauty Salon din România.

– Plata serviciilor cu ajutorul punctelor se poate efectua de luni până joi, de la ora deschiderii până la orele 17:00, făcând excepție sărbătorile legale și alte perioade menționate: perioada 1-9 Martie, săptămâna anterioară sărbătorilor de Paște și perioada 15-31 Decembrie

– Valoarea unui punct Apollo este de 1leu

– APOLLO BEAUTY SALON își rezervă dreptul de a solicita persoanelor înscrise în acest grup dovada clară, la fiecare vizită, că aceștia sunt membrii ai programului de fidelizare.

– APOLLO BEAUTY SALON își rezervă dreptul de a modifică condițiile de acordare a cardului, beneficiile oferite, precum și intrarea sau apartenența unui partener sau altul în funcție de istoricul tranzacțiilor.

– Oferta clubului nu se cumulează cu alte promoții sau oferte.

2.5. GIFT CARD APOLLO

– Este un card valoric personalizat cu ajutorul căruia posesorul poate cumpără servicii de înfrumusețare sau produse profesionale, în cadrul saloanelor Apollo.

– Cardul poate fi folosit o dată sau de mai multe ori, în limita valorii sau a serviciilor înscrise pe el.

– În cazul în care beneficiarul alege servicii cu o valoare mai mare decât cea înscrisă pe el, diferența se va achita în salonul în care au fost efectuate serviciile.

– Valabilitatea cardului este de 3 luni de zile.

– Cardul nu poate fi răscumpărat contra unei sume de bani.

– Nu este transmisibil și nu poate fi înlocuit în cazul în care este pierdut.

2.6. PARTICIPAREA LA PROGRAM

Este posibilă conform prevederilor prezentului Regulament de funcționare. APOLLO SALON își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul de funcționare. Regulamentul Programului este disponibil în orice locație APOLLO BEAUTY SALON și pe www.saloaneleapollo.ro. APOLLO BEAUTY SALON va notifica modificarea Regulamentului prin afișarea pe pagina web www.saloaneleapollo.ro.

2.7. Excluderi

Apollo Beauty Salon poate exclude din Program și/sau să anuleze, din Contul clientului, Punctele acumulate până la acea dată în cazul clienților care nu au efectuat nici o tranzacție de acumulare de puncte într-o perioada de 12 luni consecutive.

2.8. PIERDERE/FURT

Apollo Beauty Salon nu se face răspunzător de rotunjirile în acumularea de puncte care pot rezulta din calculele realizate de soft.